dog

Komkommertijd! Ajax beleeft een leuke teambuildingsactiviteit


Na terugkomst van het trainingskamp in Portugal hebben de Ajacieden een teambuildingsactiviteit ondernomen met het thema “huisdieren” om zo weer nader tot elkaar te komen. Volgens aavoerder Davy Klaassen was de activiteit een succes te noemen.

“Het was een heel gezellige dag waarbij we allemaal even onze gedachten konden verzetten”, zo vertelt Klaassen. “Het begon al toen de vriendin van André (Onana, red) met een kaal zwart poesje binnenkwam. Wij dachten allemaal aan een donkergekleurde Siamese naaktkat, maar Lasse (Schöne) wist ons te vertellen dat het beestje waarschijnlijk heel oud is en last heeft van extreme haaruitval.

Toen Heiko Westermann zichzelf weer herpakt had na de opmerking van Schöne zorgden ook hij en zijn pekineesje voor de nodige hilariteit. “Ik dacht dat het een urban legend was, maar hij likte echt zijn eigen balletjes schoon. Wij, maar ook zeker zijn pekineesje keken lichtelijk verbouwereerd toe”, zo lacht Davy Klaassen om de strapatsen van Westermann.

“Toch opmerkelijk hoeveel de huisdieren op hun baasjes gaan lijken”, zo gaat Klaasen verder. “De goudvis van Kasper (Dolberg) had net zo weinig gezichtsuitdrukkingen als zijn baasje”, zo stelt de middenvelder. “Wij dachten dat het een stoïcijns Bleek Ruggenzwemmertje was, maar Lasse vertelde ons dat het visje waarschijnlijk al een week dood was. We hebben het beestje toen maar door het toilet gespoeld. Al met al een zeer leerzame en leuke dag”, besluit Klaassen.

Geef een reactie