Screenshot_2016-08-22-17-35-53

‘Peter Bosz gaat scheiden’ 1


Peter Bosz en zijn vrouw Jolyn gaan uit elkaar. Dat heeft Wilma Nanninga bevestigd aan de Telegraaf. Zij vertelt aan het dagblad: “Peter en Jolyn hebben besloten dat ze elk hun eigen weg gaan.”

Het zou al langer rommelen in het huwelijk van de voetbaltrainer en zijn liefde. Zo zou hij genoeg hebben van de nachten op de bank door goed presterende concurrenten en wilde hij een gegarandeerde basisplaats in de slaapkamer, maar Jolyn kon dat niet beloven. Jolyn heeft er op haar beurt genoeg van dat Peter alles voetballend probeert op te lossen en al langer plannen heeft om Anouk Hoogendijk volgend seizoen aan te trekken. Deze zomer zouden ze veel gesprekken gevoerd hebben om hun huwelijk te redden, maar dat mocht niet baten.

Volgens Nanninga hebben beiden geen nieuwe liefde. “Ik kan bevestigen dat geen van beiden een nieuwe partner heeft. Peter wil eerst de markt verkennen voordat hij een nieuwe mandekster binnenhaalt en Jolyn heeft even genoeg van de voetballerij en gaat rustig van haar kinderen genieten.”


Geef een reactie

Een gedachte over “‘Peter Bosz gaat scheiden’