Zlatan

Trending, het Paris Saint-Germain trainingspak


Paris Saint-Germain staat voor de liefhebbers synoniem aan stijl. Op het veld en op straat straal jij klasse uit in het Paris Saint-Germain trainingspak. Het populaire trainingspak uit Parijs draag jij voor de prijzen en de sterren. Jij loopt in het pak van de wereldsterren, overal vandaan gehaald en overal bekend.

Het is ook het pak van de unieke talenten, klaargestoomd in de eigen jeugdopleiding. Het embleem bevat de wereldbekende eiffeltoren, de status van allure. Het trainingspak is tot in de details voor jou gemaakt. In samenwerking met het topmerk Nike, hebben ze een prachtig innovatief design uitgebracht voor het PSG trainingspak. Ontworpen voor de beste spelers, om te excelleren en om te schitteren met dominant voetbal. Zo loop jij trots voorbij, lopend over straat en voetballend op het trainingsveld.

De club is gevestigd in een van ‘s werelds bekendste steden: Parijs. Bij uitstek één van de absolute topclubs uit Frankrijk, in opmars naar de Europese top. De overname door Qatar Sports Investments, onder leiding van Nasser Al-Khelaifi, heeft PSG naar een Europees topniveau gebracht en sindsdien rijgen ze de prijzen aaneen in Frankrijk. Titels als de Ligue 1, Coupe de France, Coupe de la Ligue en Trophée des Champions, zijn allemaal prooi voor de Parijzenaars. Grote wereldsterren werden gehaald naar het befaamde stadion ‘Parc des Princes’ en hebben het publiek laten genieten van flamboyant voetbal. David Luiz werd gehaald als duurste verdediger ooit. Hij zorgde met zijn kameraden voor een sterke laatste linie. Op dit moment is hij weer spelend voor Chelsea. De grote Zlatan Ibrahimovic werd aangetrokken als absolute vedette van het team. De superspits had een indrukwekkend aandeel in het winnen van vele prijzen, met een ongelooflijk doelpuntenaantal van 113 goals in 122 wedstrijden. Zlatan is inmiddels vertrokken naar het grote Manchester United maar PSG blijft een geduchte tegenstander in Europa. Het team zit ijzersterk in elkaar, dat nu ook zonder Zlatan superieur is in Frankrijk.

Topverdedigers als Thiago Silva en Marquinhos zorgen, met hun verdedigende kwaliteiten, voor een bijna ondoordringbare verdediging. Op het middenveld schitteren de technisch-begaafde voetballers Marco Verratti en Blaise Matuidi, die met een uitstekend voetbalinzicht spelers gemakkelijk voor het doel zetten. Voorin lopen de super-behendige aanvallers Angel Di Maria en Lucas Moura rond, die met snelle individuele acties wedstrijden kunnen beslissen. In de punt van de aanval loert de topspits ‘El Matador’, ofwel Edinson Cavani, altijd op de goal. Hij die met zijn kracht en zelfbeheersing al voor vele doelpunten heeft gezorgd en altijd hongerig is naar meer.

Deze sterren en resultaten hebben ervoor gezorgd dat Paris Saint-Germain, qua naamsbekendheid, een enorme boost heeft gekregen. De hele wereld kent het blauw en rood van PSG nu. Op nationaal niveau zijn ze bijna onverslaanbaar. Echter op internationaal niveau valt er zeker nog wat te halen, de ‘Champions League’. Het hogere doel. Voor de komende jaren staat het winnen van het miljoenenbal centraal. Daar ligt de focus. Met dit talentvolle team zijn ze daar zeker toe in staat. Elk jaar wordt het team versterkt met toptalenten en spelers van wereldklasse. De beste coaches worden aangesteld, die het team telkens naar een nog hoger niveau moeten tillen. Paris Saint-Germain is een club dat, net als wijn, met de jaren beter wordt. De enige vraag die nog rest is: wanneer gaat het sterrenensemble uit Parijs zegevieren in Europa? Wij denken vrij binnenkort. Support jouw favoriete team uit Frankrijk naar het ultieme. De prijs voor de allerbesten. In het PSG trainingspak moedig jij jouw sterren aan en blink ook jij uit op de voetbalvelden. De tijd is rijp, etaleer jouw klasse.

Geef een reactie