screenshot_2016-11-05-14-01-12

Bosz: ‘Gudelj zal worden omgeschoold’


Nemanja Gudelj heeft bij Peter Bosz aangegeven geen genoegen te nemen met een plek op de bank. Bosz is de beroerdste niet en biedt Gudelj een reïntegratietraject aan, geheel op eigen kosten.

“Nemanja heeft een tomeloze inzet, maar ik zie hem gewoon liever niet meer aan de bal. Daar komt nog eens bij dat ik op het middenveld een overvloed aan mogelijkheden heb. Ik noem een Hakim Ziyech, een Davy Klaassen en een Abdelhak Nouri. Het mag duidelijk zijn, stuk voor stuk klasbakken waar Nemanja niet eens de veters van mag strikken”, zo gaat de oefenmeester verder.

“Omdat veterstrikker dus ook geen optie is, én omdat er geen plaats op het middenveld is, wil ik van hem een vierde keeper maken, of twaalfde man, of een derde wiel, daar ben ik nog over in conclaaf met Hennie Spijkerman”, zo onthult Peter Bosz zijn plannen tegenover zijn inmiddels slapend nichtje.

Naar verluidt gaat de balleverancier niet akkoord met de plannen van Bosz, omdat ze de balafname van Ajax fors zullen zien teruglopen als Gudelj geen vrije trappen meer zal nemen.

Geef een reactie