anp-frank-de-boer

‘Frank de Boer gedoodverfde opvolger Phillip Cocu’


Verschillende media speculeren over het aanstaande ontslag van Phillip Cocu. Het uitblijvende Europees succes, de slechte start in de KNVB-beker en de competitie zouden het einde inluiden van het mislukte PSV-avontuur van de Eindhovenaar. Toon Gerbrands kent de geruchten en blijft vooralsnog achter de veelbesproken coach staan. “Ik heb de geruchten gehoord, en Frank wisselen voor Phillip vind ik wel een goed idee, eigenlijk”, vertelt hij een verslaggever van NieuwsKokmeijer.nl terwijl hij Cocu opzij duwt en een stap naar voren doet.

“Frank is een zouteloze coach, totaal geen overwicht, heeft Europees nog nooit een rol van betekenis gespeeld, kan spelers niet inspireren en is onlangs te licht bevonden in het buitenland, maar hij is nog altijd een stuk succesvoller dan die kerel naast mij”, zo gaat Gebrands verder, terwijl hij even minzaam naar Cocu kijkt. “Frank heeft bovendien een schat aan ervaring met teleurstellende spelers, en dat komt goed van pas bij PSV.”

Geef een reactie