cid221532_denswilvi01_1180_640x345

Ook Club Brugge wraakt tv-verslaafde scheidsrechter Boucaut


Na AA Gent wil nu ook Club Brugge Alexandre Boucaut niet meer als scheidsrechter en heeft hem officieel gewraakt. De trainer van de club uit Brugge, Michel Preud’homme, heeft in een verklaring laten weten geen gebruik meer te willen maken van de Belgische arbiter en geeft uitleg voor de camera’s van de VRT.

“Er valt slecht te communiceren met hem”, begint Preud’homme. “Kijk eens naar de wedstrijden van ons die onder zijn leiding stonden. Als hij ons weer eens onterecht affloot en wij verhaal probeerden te halen, dan kregen wij steevast een ‘talk to the hand, because the face ain’t listening’ te horen. En toen onze sportarts toestemming vroeg voor een blessure-behandeling en hem per ongeluk ‘Alexander’ noemde kreeg hij een ‘ten eerste is het AlexanDRE en ten tweede…computer says no’ als repliek”, zo legt de voormalig keeper uit. “Daarbij verdenk ik hem ervan dat hij gewoon Boekel van achteren heet.”

Naar verluidt heeft scheidsrechter Boucat zichzelf laten opnemen in een kliniek voor tv-verslaafden en zal intensief behandeld worden. De moeder van Boucat heeft aangegeven dat zij ‘Ali G’, ‘Samson en Gert’, ‘Little Britain’ en ‘Schone schijn’ gewoon zal blijven opnemen voor haar zoon.

Geef een reactie