20160816richairo-zivkovic037

Zivkovic vervangt Dolberg tegen FC Utrecht


Peter Bosz heeft bij Marc Overmars aangegeven dat hij Ricardo Zivkovic wil terughalen voor de wedstrijd tegen FC Utrecht aankomende zondag. Zivkovic zal de kwakkelende Kasper Dolberg vervangen in de spits.

“Toen ik hoorde dat zelfs zijn zaakwaarneemster wat twijfels over zijn vorm had, heb ik hem teruggezet naar Jong Ajax, en later zelfs verhuurd aan een club uit Utrecht”, zo vertelt Bosz. “Nu speelt hij de sterren van de hemel en wil ik hem er graag weer tijdelijk bij hebben. Volgens het verhuurcontract kunnen wij hem elk moment terughalen, dus vandaar mijn verzoek”, zo legt Bosz uit.

Naar verluidt heeft de zaakwaarneemster van Zivkovic bezwaar tegen de tijdelijke overgang van de spits. “Utrecht is gewoon meer mijn ding weet je, coole winkeltjes en leuke eettentjes. Ik moet mijn pinpas in de buurt hebben, snap je?”

Update

De overgang kan gewoon doorgang vinden. Zivkovic heeft zijn zaakwaarneemster aan de kant gezet.

Geef een reactie