luuk-de-jong29505000

‘Luuk de Jong geeft zichzelf aan bij de politie’


Luuk de Jong heeft zichzelf vanochtend aangegeven bij de Eindhovense politie, omdat hij naar eigen zeggen betrokken zou zijn geweest bij een omvangrijke matchfixingzaak.

De Eindhovense politie verdenkt Luuk de Jong ook. Niet van het manipuleren van wedstrijden, maar wel van het manipuleren van de waarheid.

“Meneer De Jong probeert op deze manier zijn imago van schlemiel om te buigen naar corrupte voetballer”, zo verklaart korpschef Wijdbeens. “Hij heeft in een ellenlange verklaring aangegeven dat zijn gemiste penalties onderdeel waren van een duivels masterplan. Om zijn statement wat kracht bij te zetten  gebruikte hij een Darth Vader stemvervormerapp op zijn iPhone, maar wij van de politie Eindhoven hebben ervaring met dit soort fratsen en trappen hier dan ook niet in.”

Geef een reactie