voetbalwedden

Keeper FK Rostov geschorst wegens gokken


Russische doelman Soslan Djanajev zal voor onbepaalde tijd geschorst worden wegens gokken in de Champions League wedstrijd tegen PSV. Engelse undercover journalisten zijn erachter gekomen dat hij zich niet aan de afgesproken hoek hield en gokte op de linker hoek, precies de hoek waar Davy Pröpper uiteindelijk een zwak schot plaatste.

“Djanajev had een geeltje van assistent-trainer Chris van der Weerden gekregen waarop de afgesproken hoek stond gekrabbeld”, zo begint onderzoeksjournalist Moe Lester, die het onderzoek leidde en eerder al verantwoordelijk was voor de ontmaskering van bondscoach Samuel Allardyce en Queens Park Rangers-trainer Jimmy Floyd Hasselbaink.

“Dat Djanajev voor de tegenovergestelde hoek gaat is verdacht en het lijkt er sterk op dat Djanajev gewoon maar wat doet”, zo valt onderzoeksjournalist in opleiding Ken Hurt Moe Lester bij.

“PSV heeft voor niks grof ingezet op een overwining van PSV. En nu staan wij dubbel met lege handen”, foetert Luuk de Jong. “Ik verwijt Toon Gerbrands overigens niets. Want niemand maakt tonnen over om genaaid te worden door een derderangs Russisch keepertje.”

Geef een reactie