ea_sports_logo

‘EA Sports FIFA Video Ref 2017 wint GOTY-award’


EA Sports heeft zojuist een nieuw spel aangekondigd in de Sports Referee reeks. De ontwikkelaar van de game heeft via CU2 en startpagina.nl groots aangekondigd dat EA Sports FIFA Video Ref 2017 officieel bevestigd is en binnenkort gaat verschijnen.

Fans van de Sports Referee series zijn unaniem enthousiast en veel denken dat het spel de ‘Game of The Year’-award binnen zal slepen. Rupert een ‘fanboy’ van het eerste uur is een van de enthousiastelingen die plaats mocht nemen in het testpanel.

“Ik was videoscheidsrechter bij FC Barcelona – Real Madrid. Als scheidsrechter had ik ‘Legend Referee’  Pierluigi Collina ingesteld. Ik zat 90 minuten met klotsende oksels, kan ik je vertellen. Die constante spanning of je nu wel of niet geraadpleegd gaat worden. Ik heb twee keer bijna een hartaanval gehad, toen Collina het spel vertwijfeld neerlegde. Uiteindelijk heeft hij geen gebruik gemaakt van mijn diensten, maar na het laatste fluitsignaal kon ik mijn shirt uitwringen boven een teiltje.”

EA Sports heeft tegelijkertijd aangekondigd dat er een limited edition augmented reality-versie uit zal komen waarbij de spelers zich in een muf videokamertje wanen.

Geef een reactie