downloadfile-2

‘Vader Van der Vaart mishandelde Sylvie Meis’


Volgens kwaliteitskrant de Telegraaf zou Van der Vaart helemaal klaar zijn met de fotografen die hem op de voet volgen. Tegen een Spaanse fotograaf zou hij zelfs gezegd hebben ‘dat hij naar zijn huis mag komen zodat zijn vader hem een paar klappen kan geven‘.

De vader van Van der Vaart lacht vertederd als hij naar een jeugdfoto van zijn zoon in Ajax-tenue kijkt. “Ja, dat is Rafa ten voeten uit. Ik heb vroeger mensen van diverse pluimage aan de deur van onze woonwagen gehad”, vertelt pa Van der Vaart lachend. “De dorpspastoor, de trainer van de E-tjes, Zlatan, een snackbarhouder en later ook Sylvie Meis. Ze zijn allemaal met dezelfde belofte naar onze deur verwezen. In het laatste geval heb ik Rafaels belofte met alle liefde ingewilligd, want, man…wat is dat een bloedirritant wijf.”

Geef een reactie