25a4ddb425df4fe0e80bc78f584466e4

Hans Kraay jr. geeft gehele selectie rust in bekerduel met AZ


Hans Kraay jr. kondigde gisteren aan dat hij 22 spelers rust gunt tijdens het bekerduel met AZ. “Het kan goed zijn dat we de wedstrijd vanavond bij mij thuis gaan kijken. Grote bak chips, door Sophie gemaakt sausje, je kent het wel”, zo begint Kraay jr.

“De KNVB-beker is een prestigieuze prijs die elke zelfrespecterende club wil winnen, ben dan ook erg benieuwd hoe de jongens van het tweede omgaan met de druk”, zo gaat de coach van FC Lienden verder.

“Mocht het echt een bekerfeestje worden, dan zal ik de spelers naderhand zelf op tijd thuisbrengen met de auto. Het wordt vroeg donker en ik weet van Wouter (de Vogel, red.) dat zijn moeder graag heeft dat hij bijtijds in bed ligt…de eigenlijke reden om het niet laat te maken is natuurlijk de geplande dolleduikavond met Sophie, maar dat hou ik liever binnenskamers”, zo besluit de tv-personality lichtelijk opgewonden.

Geef een reactie