image-5395184

Bosz: ‘Videoscheids ontneemt mij mijn betaalde pleziertjes’


Ajax-Willem II staat in het teken van een wereldwijde primeur. Het is de eerste wedstrijd op het hoogste niveau waar een videoscheidsrechter de leiding heeft over de wedstrijd. Peter Bosz is allerminst blij met deze ontwikkeling en steekt dat niet onder banken of stoelen. “Dat de KNVB innovatief bezig wil zijn is allemaal leuk en aardig, maar wij verliezen zo onze twaalfde man”, stelt de trainer verontwaardigd.

“Wij hebben vaker dan eens punten gepakt door het benutten van onterechte strafschoppen of het scoren vanuit carambolages die diep in blessuretijd ontstaan”, zo gaat Bosz verder. “Mijn saunabezoekjes met Danny (Makkelie, red.) verliezen zo hun nut, en de Thaise masseuses die aan het eind van elke maand langskomen voor Kevin (Blom) en mij zijn volgens Marc (Overmars) nu ook voor eigen rekening…niet echt een happy ending te noemen dus”, verzucht de coach van de Amsterdammers.

Geef een reactie