justin_kluivert

Uitlekken turbulent verleden smetje op profdebuut Justin Kluivert 2


Jong Ajax-trainer Marcel Keizer kijkt terug op het debuut van Kluivert. “Justin is een creatieve en talentvolle speler, maar wel een met een verleden”, zo onthult Keizer.

“Ik werd getipt door een bevriende RTL Boulevard-redacteur, die het verleden van Kluivert eens flink had doorgespit. En wat hij vond loog er niet om. Zo zou Kluivert in 1995 betrokken zijn geweest bij een auto-ongeluk met dodelijke afloop en zou hij in 1997 beschuldigd zijn van aanranding en verkrachting. Ik ben geen ster in rekenen, maar dit moet in zijn vroege jeugd gespeeld hebben”, zo onthult de trainer van het tweede elftal van Ajax.

“Justins vader heb ik een paar keer gezien bij de training. Keurige welbespraakte man. We twijfelden aanvankelijk over het al dan niet laten debuteren van Justin, maar om zijn vader een teleurstelling te besparen hebben we Justins turbulente verleden toch door de vingers gezien.”


Geef een reactie

2 Gedachten over “Uitlekken turbulent verleden smetje op profdebuut Justin Kluivert

  • annemiek bak

    die RTL Boulevard redacteur zou z’n werk beter moeten doen. zijn verhaal klopt, maar heeft niets te maken met Justin!!! dit is de geschiedenis van z’n vader Patrick! in 1995 was Justin nog niet geboren…; lees laatste zin; we hebben Justins turbulente verleden door de vingers gezien…dit geloof je toch niet?! beschadig dit grote talent niet met zulke onzinverhalen, Nederland wacht met smart op dit aankomende toptalent!