Opstelling Panathinaikos

Panathinaikos in verrassende 6-5 opstelling


Panathinaikos treedt vanavond op tegen Ajax in een verrassende 6-5 opstelling. Die conclusie kan worden getrokken nadat er een tweet verscheen op het officiële Panathinaikos-account op Twitter. Keeper Luke Steele is door de trainer als rechtsback neergezet.

Om kwart voor acht Nederlandse tijd verzond het officiële Twitter-account van FC Panathinaikos een tweet de wereld over met daarin afgebeeld de opstelling van de elf die het moeten doen tegen Ajax in de groepsfase van de Europa League. Heel verrassend is het dat de Griekse club zonder doelman het team van trainer Peter Bosz wil bestrijden. In plaats daarvan staat keeper Steele opgesteld als rechtsback. Moledo, Ivanov, Koutroubis en Mesto vormen de centrale verdediging, terwijl Hult linksback speelt.

Het middenveld / de voorhoede bestaat uit  Zeca, Wakaso, Ledesma, Lod en Berg.

Geef een reactie