Marco van Basten

Van Basten: ‘Stiekem toch genoeg van de gezamenlijke douche’


Bondscoach Danny Blind heeft tijdens een persconferentie aangegeven dat hij het als mens erg spijtig vindt dat hij keihard genaaid is door zijn vroegere maatjes Dick Advocaat en Marco van Basten. Hij voegt eraan toe, dat ze hem op het hart gedrukt hebben dat hun vertrek niks te maken heeft met hem.

“Ja, dat klopt inderdaad”, zegt Advocaat. “Mijn vertrek is zeker niet om zijn slechte adem of zijn overtollige neusharen. Echt niet. Na verloop van tijd wen je daar aan, en kan je het zelfs op enig moment waarderen.” Ook Marco van Basten bevestigt de uitspraak van de coach van Oranje. “Het heeft inderdaad niks met hem van doen. Het gezamenlijk douchen van de coaches staat netjes vastgelegd in onze contracten, dus daar hebben we weloverwogen voor gekozen. Dat Ruud Gullit niet kon leven met de volgorde van inzepen, en de overeenkomst daarop liet afketsen, is zijn zaak.”

Geef een reactie