maurits

Chef de mission Maurits Hendriks gedoodverfde opvolger Bert van Oostveen


De raad van commissarissen betaald voetbal schuift Maurits Hendriks naar voren als opvolger van de opgestapte Bert van Oostveen. Johan Lokhorst, voorzitter van de raad van commissarissen, geeft tekst en uitleg bij de weinig verrassende zet: “Ik kan er nog niks over naar buiten brengen, want Hendrik Maurits weet zelf nog van niks.”

“Maar laat ik dit zeggen: de afhandeling van de zaak Van Gelder en de introductie van de loservlucht zeggen genoeg over zijn managementkwaliteiten. Het naar huis sturen van medaillekandidaten en het kleineren van topsporters is iets wat wij te weinig terugzien in het beleid van de KNVB. Vanaf nu moeten we iedere wedstrijd winnen, en dat kan alleen met Hendrik aan het roer”, zo besluit Lokhorst.

Geef een reactie