bosz

Bosz persoonlijk akkoord met overbuurvrouw


Peter Bosz staat op het punt mevrouw Wil van Achteren (56) in te lijven. Nu de buurman van twee huizen verderop concrete interesse heeft getoond in zijn Jolyn Bosz, heeft hij de financiële middelen om de creatieve overbuurvrouw een nieuw aanbod te doen. De huiselijke versterking is heel erg wenselijk na de vernedering die Bosz in Rostov onderging, toen bleek dat zijn mail order bride een omgebouwde man was.

“Ik ga er niet teveel over uitwijden, want ik ben nog in onderhandeling met haar man”, begint Bosz. “Maar laat ik dit zeggen: Ik was altijd al gecharmeerd van Wil. Ze is een ervaren mandekster en haar baltechniek is volgens haar man fenomenaal”, zo vertelt Peter Bosz lichtelijk opgewonden. “Ik heb haar gezegd dat we hier uitsluitend strakke ballen op de man verwachten, dus ze weet wat haar te wachten staat”, zo besluit de coach

Geef een reactie