hqdefault-1

Dani Löw: “Genoeg van Joachims vieze gewoontes”


Joachim Löw en zijn vrouw Daniela gaan na 36 jaar scheiden. Dat heeft een gemeenschappelijke kennis van het stel bevestigd aan Bild.

Hij vertelt aan de Duitse krant: “Daniela heeft 36 jaar moeten aanzien hoe de onkuise dwangneuroses van Joachim haar leven verwoestten. Ze heeft nu eindelijk genoeg moed verzameld om hier een einde aan te maken.”

Een vriendin van Daniela vult aan: “Toen ik nog bij haar over de vloer kwam zaten we vaak aan de eettafel bij te kletsen. Op de achtergrond zag je Joachim zijn standaard onsmakelijke routine afwerken. Hand in de broek, achter, voor, ruiken en afvegen aan bank, tafelkleed of gordijn.”

“Ze staan bekend als een kinderloos koppel, maar niks is minder waar. Haar kinderen zijn al op jonge leeftijd uit huis geplaatst door Bureau Jeugdzorg vanwege deze onzedige taferelen. Een trieste tijd was dat voor haar”, zo onthult Danielas hartsvriendin.

Door de op handen zijnde scheiding hoopt Daniela weer tijd te kunnen doorbrengen met haar inmiddels volwassen geworden kinderen, die ze nooit heeft kunnen zien opgroeien.

Geef een reactie