2016-07-12 AFC-Ajax 2-2 Amsterdam

Mevrouw Westermann doet boekje open over Heiko


Heiko Westermann viel woensdagavond bij zijn debuut tegen PAOK Saloniki behoorlijk door de mand. De 32-jarige Duitser maakte veel fouten en kwam onzeker over.

“Veel van mijn debuutwedstrijden waren een catastrofe. Greuther Fürth, HSV, de nationale ploeg; mijn eerste optredens zijn nooit een succes”, zo vertelt de Ajax-verdediger.

Heikos vrouw kan dit beamen. “Onze eerste keer was echt een kleine ramp. Zijn idee van voorspel was lachwekkend – hij maakte fout op fout – en hij maakte alles behalve een zekere indruk toen hij op het moment suprême de lakens onderplaste van de zenuwen. Het verdere liefdesspel was langzaam, houterig en weinig indrukwekkend, maar uiteindelijk heeft hij mij toch voor voor zich gewonnen en ben ik zijn vrouw geworden. Voor hem is alles nog goedgekomen. En voor mij? Zolang ik mij richt op de dingen in het leven die mij wel plezier geven, dan is het best vol te houden.”

Geef een reactie