56ea605dc36188b1688b4591

FK Rostov treft het onbekende AFC Ajax in play-off


De coach van FK Rostov, Kurban Berdyev, stelt voor de camera’s van de NOS dat hij in zijn nopjes was op het moment dat de UEFA het onbekende Ajax aan Rostov koppelde in de play-off van de Champions League.

“Wij zijn blij met Ajax. We hadden net zo goed Ludogorets Razgrad, Victoria Plzen of Dundalk kunnen loten en dan was het een veel minder positief vooruitzicht. Toegegeven, het is geen ploeg waar het publiek op afkomt, maar we gaan hier zeker een drankje op drinken”, zo onthult de trainer.

“Tegelijkertijd wil ik de jongens er nog wel aan herinneren dat we wel gewoon twee wedstrijden te voetballen hebben. Ze zijn professioneel genoeg om ook hun best te doen tegen de kwalitatief mindere ploegen. Al zal hen motiveren voor deze twee wedstrijden wel lastig worden.”

Geef een reactie