Ibrahimovic-742x417

Mourinho disciplinair gestraft


Zlatan Ibrahimovic heeft José Mourinho voor onbepaalde tijd teruggezet naar het tweede elftal. De coach was maandag te laat voor de training en ontbrak ’s avonds bij een andere clubactiviteit. Volgens de Daily Mail heeft Mourinho zijn locker leeg moeten ruimen en dient hij zich vanaf nu om te kleden in de kleedkamer van het tweede elftal.

“Meneer Ibrahimovic was al niet te spreken over de instelling van José en had sterke twijfels over zijn fitheid”, zegt Memphis D. die verder anoniem wenst te blijven. Josés strapatsen van maandag waren de druppels die de spreekwoordelijke emmer deden overlopen.”

Volgens de Daily Mail heeft de Zweedse superspits het team laten weten dat Mourinho niet meer in zijn plannen voorkomt en dat hij kan uitkijken naar een nieuwe broodheer. Volgens onze anonieme bron heeft het nieuws de huidige coach van The Red Devils nog niet bereikt en traint hij zichzelf nog dagelijks kotsend en huilend het snot voor de ogen om weer in de gratie te geraken bij Zlatan.

Geef een reactie