Rutjes-full_e655e242550630f69716ff9a3ca7a866ce1b1f4b-1

Vader Nathan Rutjes jarenlang mishandeld


De biologische vader van Nathan Rutjes is jarenlang stelselmatig mishandeld door voormalig Jazz-zanger Edwin Rutten. Dit blijkt uit het nieuws dat een goede vriend van de familie Rutjes onlangs naar buiten heeft gebracht. De vader van de Roda JC-middenvelder vindt het bijzonder vervelend dat zijn beste vriend het nieuws naar buiten moest brengen net nu zijn zoon zo positief in het nieuws is door het tekenen van een contract voor onbepaalde tijd bij de club uit Kerkrade.

“Ik heb jarenlang als vervanger van Edwin Rutten gewerkt, puur omdat wij qua gezicht erg op elkaar lijken. Als hij tijdens de opnames van ‘De Film van Ome Willem’ weer eens genoeg had van de kinderen (Edwin Rutten was alles behalve een kindervriend, red.) dan ging ik verder met de opnames”, zo doet Edwin Rutjes uit de doeken. “Wat niemand ooit heeft geweten is dat, als ik niet zijn rotklusjes aan het doen was, ik opgesloten zat in de bezemkast achter de set. Hij vond zijn eigen ‘broodje poep’-grappen hilarisch, maar ondertussen was dat het enige dat ik te eten kreeg”, zo gaat Rutjes verder. “Ik kon het niet langer voor me houden, en moest er dan ook mee naar buiten komen. Het is gezegd. Het is nu klaar voor mij. Ik loop al jaren bij de psycholoog, maar hem vergeven zal ik nooit doen.”

Screenshot_2016-07-29-09-11-16-2
Vader Edwin Rutjes in betere tijden

Geef een reactie