sylvana

Sylvana Simons laakt houding uitgerangeerde voetballers


Sylvana Simons heeft geen goed woord over voor de manier waarop Robin van Persie en Rafael van der Vaart zich te grabbel gooien bij respectievelijk FC Barcelona en Reading FC. “Toegegeven, ze zijn al lang niet meer de stervoetballers die ze ooit waren, maar jezelf zo naar beneden halen kan nooit de bedoeling zijn. En dan heb ik het niet eens over wat ze uitstralen naar de nieuwe generatie zwarte vrouwen van Nederland”, zo gaat Sylvana verder.

“Ik zal mezelf eens als voorbeeld stellen. Ik ben ook niet meer de jongste, ben single, word net als Robin al wat grijzig onder de gordel en mijn borsten kijken – net als die van Rafael – zelfs in mooie tijden treurig naar de grond. Maar ik bruis van het zelfvertrouwen. Echt. I’m a strong black queen!”, stelt de ex-TMF-VJ terwijl ze haar laatste statement wat kracht bijzet met wat Beyonc√©-achtige danspasjes.

“Robin moet zichzelf niet als buitenvrouw aanbieden bij Luis Enrique puur omdat hij de centen nodig heeft, en Rafael hoeft niet voor een lelijke blanke man als Jaap Stam te gaan, puur omdat hij meer dan volslank is geworden. Echt niet.”

Geef een reactie