landscape-1456483171-pokemon2

Ajax ondervindt last van Pokémons


Ajax-trainer Peter Bosz heeft nooddgedwongen een training stil moeten leggen. De Amsterdammers kampen met een groep opstandige Pokémons. “We hadden de laatste tijd wat last van lege stoelen in de Arena. Marc (Overmars, red.) heeft toen een dozijn Pokémons besteld, om mensen naar de Arena te lokken. Ongetwijfeld goed bedoeld, maar nu zijn er een aantal op het trainingscomplex ontsnapt en kunnen wij geen normale training meer afwerken”, vertelt de oefenmeester van de Amsterdammers hoofdschuddend. “Dat Granbull soms zachtjes kreunend tegen mijn been rijdt en Slugma op Hennies oorlel heeft gesabbeld is an sich nog geen probleem, maar er zijn ook een aantal speelse Pokémons die steeds de bal proberen te pakken. Op deze manier komt de geplande overwinning op PAOK Saloniki deze week wel in gevaar.”

“Ja, normaal is er een telefoonverbod tijdens de training, maar vandaag heeft meneer Bosz ons gevraagd of wij de Pokémons kunnen vangen. Ik kan je vertellen dat Marc zich niet ingehouden heeft, want er lopen een paar uiterst zeldzame rond”, zo vertelt Hennie Spijkerman. “Eigenlijk twee vliegen in één klap. Straks weer focus tijdens het trainen, en thuis indruk maken op moeder de vrouw met mijn nieuwe vangst.”

Geef een reactie