266px-Huntelaar_2015

Huntelaar woedend op Der Kicker


Klaas-Jan Huntelaar denkt erover een officiële klacht in te dienen tegen de Duitse krant Der Kicker. De spits van Schalke 04 is boos omdat de sportkrant hem doelbewust verkeerd geciteerd heeft.

In de krant is een interview met de voormalige Superboer te lezen, waarin hij vol sentiment begint met: “Ajax is mijn liefde in Nederland en Schalke is mijn liefde in Duitsland. Ik wil voorlopig hier blijven.”

“Dat is helemaal niet wat ik gezegd heb”, briest de spits tegenover de VI. “Ik zei dat ik nog even wil cashen bij Schalke en daarna rustig dik betaald wil uitbuiken in Amsterdam. Bij mij draait niet alles om clubliefde, zoals bij een Giggs of een Pirlo. De manier waarop ik nu afgeschilderd wordt kan mijn reputatie bij de Ajax-fans ernstige schade toebrengen en een eventuele rentree bemoeilijken. Bij Der Kicker weten ze ook wel dat Ajax niet op een overgevoelige softie zit te wachten”, zo foetert de in Bronckhorst geboren voetballer.

De oud-Ajacied wil een beroep doen op de Duitse commissie voor klachten over de pers. De commissie heeft al aangekondigd de zaak – mocht Huntelaar er daadwerkelijk een zaak van maken – met prioriteit op te pakken en het in de prullenbak te gooien.

Geef een reactie