image-5395184

Bosz beticht PSV van persoonlijke aanval 2


Peter Bosz is erg ontstemd over de manier waarop PSV omgaat met de oefenwedstrijden. Na de 5-0 zege op Sporting Lissabon werd gisteren ook FC Porto met grote cijfers (3-0, red) verslagen door de Eindhovenaren. De op het eerste gezicht uitstekende resultaten van de huidige kampioen zijn bij Ajax-trainer Peter Bosz in het verkeerde keelgat geschoten.

“Een oefenwedstrijd hoort weinig serieus te zijn en niks meer dan een veredelde warming-up die bol staat van de gebbetjes en uitprobeersels. Dat PSV er nu vol op klapt en een paar Portugese topploegen van de mat speelt, en mijn jongens daarmee de ogen uitsteekt, zegt genoeg over de eerzuchtige instelling van PSV”, zo begint Bosz zijn tirade. “De streek, die ze mijn goede vriend Frank vorig seizoen in de laatste wedstrijd hebben geleverd, erbij opgeteld, maakt het dat ik het nu toch echt wel als een persoonlijke aanval zie. Het seizoen is nog niet eens begonnen, maar ik ben nu al klaar met ze”, foetert de coach van de Amsterdammers. “Ik denk dat ik de PSV-fandag dit jaar maar eens oversla.”


Geef een reactie

2 Gedachten over “Bosz beticht PSV van persoonlijke aanval

  • Bea

    jullie waren even op zomervakantie? goed dat jullie terug zijn. psv goed gedaan niet heel netjes om 3 maanden niks te publiceren. ik dacht site is stop. 5-0 en 3-0 dat belooft veel goed voor volgend seizoen.

    • Siem Post auteur

      Hi Bea, we wilden eigenlijk de overstap maken naar een topwebsite in het buitenland en weigerden daarom bij te tekenen bij NieuwsKokmeijer.nl. Omdat we om die reden teruggezet zijn naar het tweede mochten we geen artikelen meer publiceren. Uiteindelijk zijn we gezwicht en hebben we allemaal een verslechterd contract getekend, dus het feest kan weer beginnen!