Frank de Boer

Angst grijpt Frank de Boer bij de keel


Nu Ajax drie punten achter staat op concurrent en publiekslieveling PSV, en Feyenoord ze op negentien punten genaderd is, begint de paniek bij Frank de Boer nu echt toe te slaan.

“Ik probeerde FC Utrecht met de 3-4-3-opstelling op het verkeerde been te zetten en ze te overrompelen, maar Erik (ten Hag, red.) had mijn verzinsel al lang voorzien. Voor de wedsrijd tegen SC Heerenveen moeten we dus echt een konijn uit de hoge hoed toveren”, zo vertelt de coach van de Amsterdammers tegen de camera van Omrop Frysl├ón.

“Ik ben van plan om tegen SC Heerenveen de formatie behoorlijk om te gooien en met een 4-4-3 opstelling te beginnen. Het kan zijn dat we gedurende de wedstrijd omschakelen naar 5-4-3, maar dat is afhankelijk van hoe vaak Jasper al heeft moeten vissen.”

“We zullen deze keer zeker op de counter loeren, want voetballend maken we natuurlijk geen schijn van kans tegen de verdediging van SC Heerenveen. Bij wijze van verrassing ga ik het deze keer met stormram Mike van der Hoorn proberen. Ik zal hem in de spits positioneren met Donny van de Beek als hangende nummer tien erachter. Goudhaantjes Davy Klaassen en Arkadiusz Milik gun ik twee wedstrijden rust, zodat ze in de laatste allesbepalende wedstrijd tegen De Graafschap de tweede plek definitief veilig kunnen stellen.”

Geef een reactie