foppe

Een koud bed dreigt voor Foppe de Haan


De competitie loopt ten einde en de spanning loopt niet alleen op tussen de clubs die nog om de prijzen vechten en hun tegenstanders. Ook de spanning tussen de coaches en hun partners stijgt naar ongekende hoogte.

“Mijn vrouw is – sinds de start van het charmeoffensief van Philip (Cocu stuurt haar wekelijks luxe pralines en puzzels van 10.000 stukjes, red.) – een groot fan van haar sponsor en heeft mij met niet mis te verstane woorden duidelijk gemaakt dat ze de stekker uit ons 43-jarig huwelijk trekt als wij de wedstrijd tegen Ajax niet omzetten in winst voor Heerenveen”, stelt de trainer ontdaan.

“Als klap op de vuurpijl heeft ze onze hevig kwijlende Deense dog ingezet bij een duister wedkantoor ten faveure van de Eindhovenaren. Ik moet dus van Ajax winnen én PSV kampioen maken. Zo niet, dan verlies ik de liefde van mijn leven…en mijn vrouw”, vertelt De Haan verslagen. “Ik zal de trouwe hondenogen en de natte lebbers na al die jaren wel gaan missen, want van Ajax winnen zal ons niet lukken zolang Frank de scepter zwaait. De Deense dog kan ik daarentegen nog wel behouden, denk ik.”

Geef een reactie