Johan Derksen

Teksten Derksen verwisseld met die van Wilders


De redactie van Voetbal Inside heeft het schaamrood op de kaken staan nu een speechtekst van Geert Wilders per ongeluk lijkt te zijn verwisseld met de uitgeschreven discussieteksten die Johan Derksen zou moeten krijgen. Hierdoor haalde Derksen opeens onverwacht uit richting Marokkanen.

In de uitzending van maandag vertelde Derksen dat clubs ‘naar de kloten‘ gaan door een te groot aandeel Marokkaanse voetballers. De journalist kreeg vervolgens bakken met kritiek over zich heen. Nu heeft de redactie van het voetbalpraatprogramma het boetekleed aangetrokken en bekend dat er per ongeluk teksten zijn verwisseld.

“Johan is al wat ouder, dus wij moeten zijn teksten voor hem uitschrijven. Tijdens de redactievergadering is er wat mis gegaan en is blijkbaar een uitgeschreven speech van Wilders op ons bureau terechtgekomen. We kwamen pas achter de wisseling toen we Wilders op Politiek 24 hoorde vertellen dat het wel “leuk was geweest als Kamervoorzitter Khadija Arib gewoon spontaan zo’n grote harde kutscheet had gelaten”.

Geef een reactie