Marco van Basten

Van Basten: “Dochter maakt domme keus door Marokkaan te kiezen”


Volgens Marco van Basten is zijn dochter een domme meid en haar beste vriendin een koekenbakker. Dat vertelde de assistent-bondscoach nadat bekend werd dat zijn dochter Rebecca spijt had van haar keuze voor een Marokkaanse vriend. “Ze baalt dat ze voor een Marokkaan heeft gekozen terwijl ze veel liever met een Nederlander wilde spelen. Voor die keus draagt zij zelf verantwoordelijkheid. Rebecca zei een paar weken terug dat ze met haar hart voor de Marokkaan heeft gekozen. Oké, prima, dan moet je bij haar zijn voor die keus en niet bij mij.”

“Het is gewoon een domme keus. Waarom heeft die zogenaamd verstandige vriendin van haar niet ingegrepen? Koekenbakkers zijn het”, zo snauwde Van Basten. “‘Bec’ had gewoon iets meer geduld moeten hebben. Ik vind Rebecca een prachtige meid, maar hoe dom kan je zijn om voor een Marokkaan te kiezen als je in aanmerking komt voor een Nederlandse jongen?”

Geef een reactie