Manchester United

Man United ontdekt dat het ook een jeugdafdeling heeft


Manchester United is tot de ontdekking gekomen dat het over een volledig functionerende jeugdafdeling beschikt. De verrassende vondst werd gedaan door assistent-trainer Ryan Giggs. Hoofdcoach Van Gaal heeft met enthousiasme gereageerd op de ontdekking en laat weten de jeugdige spelers misschien wel in te zetten.

Giggs ontdekte de jeugdopleiding toen hij dinsdagochtend net iets eerder bij de club arriveerde en twintig jongens een balletje zag trappen op het bijveld. De Manchester-legende liep op de groep af en vroeg waar ze mee bezig waren. Zodoende kwam Giggs erachter dat er meer jeugdige teams in het shirt van Manchester speelden en dat er ook aardig wat talent tussen zat.

“Dit is echt een game changer voor ons”, zo zei Giggs kort daarna tegenover Sky Sports. “We hoeven niet meer elke transferperiode weer moeten vechten om dat ene talent, we kunnen ze vanaf nu gewoon vanaf onze eigen trainingsvelden plukken!”

Ook Louis van Gaal reageerde enthousiast op de ontdekking. “Onze financieel directeur vindt het altijd leuk om geld over de balk te smijten en met exotische pareltjes terug te komen, maar ja, het kost soms klauwen met geld en het rendement is ook niet altijd alles”, aldus de Nederlander.

Geef een reactie