d98a149e-4282-4003-b4a6-61ddeb1bfffb_psv_580x393

Bedelaarsters maken PSV-spelers belachelijk


Na het verlies tegen Atlético Madrid zijn enkele PSV-spelers uitgejoeld en voor schut gezet door een groep Spaanse bedelaarsters. Antonio Gerbranderas, algemeen directeur van de Spaanse daklozenkrant heeft zijn afschuw geuit over het incident.

De bedelaarsters, gehuld in oude versleten Ajax-shirts uit het seizoen 1994/95, begonnen te sissen toen een aantal PSV-spelers na de verloren wedstrijd tegen Atlético Madrid voorbij kwam lopen en slingerden diverse verwensingen naar het hoofd van de Eindhovenaren. Vooral Luciano Narsingh was hierbij het mikpunt.

“Dat het sportief beperkte broertje van Sunnery James mist vanaf elf meter is voor ons geen verrassing”, riepen de vrouwelijke daklozen lachend. Ook keeper Jeroen Zoet – die een sterke wedstrijd speelde, maar geen penalty wist te stoppen tijdens de penaltyreeks – moest het ontgelden. “Volgens je maîtresse presteer je wel vaker niet als het erop aankomt”, riepen ze hem toe. Luuk de Jong probeerde nog met een flinke tred door te lopen om zo het verbaal geweld te ontlopen, maar ook hij werd slachtoffer van de vrouwelijke clochards. “Siem is op alle vlakken je meerdere. En je vrouw kan dat beamen!”, kreeg hij te horen. “Donkere spelers kunnen ook helemaal geen penalty’s nemen, Clarence!”, beten ze Narsingh nog toe, voordat de PSV-spelers afdropen.

Sylvana Simons, die vooral bekend geworden is als het talentloze zusje van karatekampioen Kenneth Leeuwin en mediageile vriendin van CoolCat-eigenaar Roland Kahn, heeft direct haar ongezouten mening geuit over het incident. Op Twitter ging ze los op het gedrag van de blanke bedelaarsters die de donkere Narsingh aanvielen. “Ik vind het echt heel dapper dat zij, in zo’n benarde en ondergeschikte situatie, er toch niet voor terugdeinzen om voor hun mening uit te komen. Ook vind ik het prijzenswaardig hoe ze met hun afgeragde kleding een duidelijk statement weten te maken tegen de materialistische macho-wereld die voetballerij heet. Retweet = kusje”

Geef een reactie