FIFA-Ballon-dOr-Gala-2015

Kapsels Pogba schaden ouder-kindrelatie


Het immer veranderende kapsel van Paul Pogba zorgt voor rumoer binnen het Italiaans basisonderwijs. Veel jongetjes zijn helemaal weg van de kapsels van de excentrieke middenvelder en willen koste wat kost dezelfde haardracht als hun idool. De middenvelder heeft vaak kapsels waar een gemiddelde kapper een dagdeel aan kwijt is en de kapperskosten dreigen daardoor voor veel ouders de pan uit te rijzen.

De veertigjarige Nwanka Adongo is een van de ouders die gehoor geven aan de hartenkreet van hun zoontjes. “Mijn zesjarig zoontje wil per se het kapsel van een stervoetballer. Hij zeurt al weken om het kapsel van Pogba”, zo begint de alleenstaande bijstandsmoeder. “Hij is volgende week jarig en ik heb hem beloofd dat ik een echte stervoetballer van hem maak. Hij heeft het nieuws al met al zijn vriendjes gedeeld en loopt met een glimlach van oor tot oor rond”, glimlacht Nwanka. “Ik knip zijn haar al vanaf zijn geboorte en zal voor zijn verjaardag proberen hem het kapsel van Messi aan te meten.”

Naar verluidt is de kleine Finidi in huilen uitgebarsten toen Nwanka haar plan bekendmaakte op de ochtend van zijn verjaardag. Toen zijn moeder het goed probeerde te maken door hem het kapsel van David Luiz aan te bieden heeft hij het weeshuis gebeld met de vraag of zij hem per direct kunnen ophalen.

Geef een reactie