large_f0260a41a8c57797a7d68cd19a0f660fe2fa456c

Juanfran diep geraakt door mening Van Tiggelen


Voor de camera van de NOS reageren coach Diego Simeone en een zichtbaar ontroerde Juanfran op de lovende woorden van Adri van Tiggelen. In een interview met VI liet de spijkerharde oud-verdediger van PSV weten erg onder de indruk zijn van het verdedigend spel van de Madrilenen.

“De lovende woorden van de heer Van Tiggelen zijn al een week het gesprek van de dag in het Estadio Vicente Calderón”, zo begint de trainer van Atlético Madrid. “We krijgen wel vaker complimenten van grootheden, maar dit komt aan hoor.”

Juanfran is als vanaf zijn vroege jeugd idolaat van het fenomeen Adri van Tiggelen. “Als beginnend voetballertje spaarde ik posters van voetbalgrootheden. Pelé, Maradona, Cruyff, Eusebio. Ze hingen allemaal aan de muur van mijn jongenskamer. Maar de poster met Adri Van Tiggelen hing direct boven mijn bed. Ik ging ermee naar bed en stond ermee op.”

“De dagelijkse aanblik van de verwoestende blik en de imposante snor hebben mij erg gestimuleerd in mijn ontwikkeling tot de verdediger die ik nu ben”, zo geeft Juanfran toe. “Ik heb in mijn beginjaren zelfs een Van Tiggelensnor gehad. Ik heb toen de tijd van mijn leven gehad wat vrouwen betreft. Op het moment dat mijn toenmalige verloofde geïrriteerde dijen kreeg heeft ze mij gevraagd hem eraf te halen. Laat ik het zo zeggen, tot op heden heb ik het altaar nog niet van dichtbij gezien.”

Geef een reactie