ronald-waterreus(1)

‘Waterreus geweigerd bij zijn voormalige voetbalclub’


Ge├»nspireerd door de tijdelijke terugkeer van Edwin van der Sar bij VV Noordwijk heeft Ronald Waterreus zichzelf aangeboden bij zijn oude club RKVV Lemirsia uit┬áLemiers voor een kortstondige comeback. Na een kort beraad hebben de bestuursleden unaniem besloten hier geen gebruik van te maken. Voorzitter Ton van Schie legt uit waarom. “Ik begrijp dat dit teleurstellend is voor hem. Ronald kennende had hij natuurlijk een warm onthaal verwacht waarbij wij superlatieven te kort zouden komen en waarna hij ons een reeks van overtuigende overwinningen zou bezorgen. Maar de zaak ligt toch anders. Wij zitten eigenlijk helemaal niet te wachten op de heer Waterreus. We doen nog volop mee voor de titel en de verdediging is goed op elkaar ingespeeld. Een tijdelijke terugkeer van Ronald zou de balans in het team alleen maar verstoren en de titelkansen drastisch verkleinen”, zo wijdt de voorzitter uit.

“De hoofdreden is natuurlijk dat ik zijn laatste wedstrijden voor de New York Red Bulls heb gezien. Je kan bij die wedstrijden goed zien dat de fut er al uit was. Dat geldt overigens ook voor de wedstrijden die hij keepte in dienst van AZ, City en Rangers. Het is best een aardige jongen – zolang hij de enige keeper in de selectie is – maar weer beginnen met keepen moet hij niet doen. En met zijn analyses kan hij ook beter stoppen.”

Geef een reactie