obw-site-logo

Amateurvoetballer dreigt huis en baan te verliezen door intimidatie OBW


Vrijetijdsvoetballer Arend Verwijmeren van OBW beleeft netelige dagen bij zijn voetbalclub. De kersverse vader van een tweeling en de nieuwbakken werknemer van een consultancy-bureau in Amsterdam-West had het plan opgevat om na een onverwachte gezinsuitbreiding met zijn vrouw en kinderen te verhuizen van een klein flatje in Zevenaar naar een ruime vrijstaande woning in Amsterdam. De consultant wilde ook van voetbalclub wisselen omdat hij drie keer in de week heen-en-weer reizen tussen Amsterdam en Zevenaar niet zag zitten.

Toen het bestuur van OBW hier lucht van kreeg hebben ze OBW-trainer Arthur Wisselman de opdracht gegeven om Arend linea recta naar de bank te verwijzen. “Als zijn toekomst en dus zijn prioriteiten niet bij onze club liggen, dan besteden we onze tijd liever aan spelers die wel alles geven voor onze club”, zo vertelt Freek Freriks, van de directie van OBW. “Een eventuele opzegging van zijn lidmaatschap zullen wij dan ook heel zakelijk weigeren.”

Naar verluidt zit Arend nu al twee weken onafgebroken op de bank bij OBW en staat zijn baan en de koop van zijn royale woning in Amsterdam op losse schroeven. Het laatste nieuws is dat – door de aanhoudende winterse omstandigheden op het veld – ook zijn gezondheid met rasse schreden achteruitgaat.

Geef een reactie