dirk

Immers vroeg verhuurperiode aan door toedoen Kuijt


Lex Immers stapte in januari over naar Cardiff City om op huurbasis de ploeg te versterken. De middenvelder heeft het inmiddels zo naar zijn zin in Wales, dat hij niks anders wil dan blijven. Met trillende onderlip en rood doorlopen ogen doet Immers zijn verhaal aan NieuwsKokmeijer.nl. “Er zijn veel dingen bij Feyenoord die ik echt mis als kiespijn. Die eikelbijter van een Karim (El Ahmadi, red.) en die matennaaier Michiel (Kramer) kunnen mij echt gestolen worden”, zo begint de Hagenaar zijn relaas. “Maar wat mij nog het meest tegenstond was het geveinsde positivisme van Dirk (Kuijt) Als ik eraan terugdenk lopen de rillingen weer over mijn rug”, zo gaat Immers verder.

“Je kon gewoon letterlijk in zijn kicks pissen waar hij bij stond en dan gaf hij er nog een positieve draai aan. ‘Oh, ik zie dat je mijn schoenen hebt opgewarmd. Bedankt, mijn Marokkaans-Nederlandse vriend.’ Ik bedoel…kom op, gast?! Echt, walgelijk vind ik het. De streek van Karim is om te huilen, maar de reactie van Dirk misschien nog meer. Op een gegeven moment was ik zijn geveinsde positivisme echt spuugzat en liep na de training op hem af. Ik zeg: ‘Dirk, waarom heb je eigenlijk facings laten zetten? Je had je schuine tanden toch ook gewoon recht kunnen praten?'”, zo briest Immers. “Zo, toen had je hem moeten zien. Hij liep rood aan en de aders in zijn voorhoofd stonden in no time op klappen. Hij begon mij en mijn gezin te bedreigen met de dood”, zo gaat de in Den Haag geboren middenvelder verder. “Niet lang erna heb ik een verhuurperiode aangevraagd”, zegt Immers resoluut. “Als Feyenoord besluit mij terug te halen sta ik niet voor de gevolgen in”, zo vertelt hij zichtbaar geĆ«motioneerd.

Geef een reactie