nec_vitesse

NEC slaat flater op kinderafdeling UMC St. Radboud


In navolging van streekgenoot Vitesse heeft ook de selectie van NEC een bezoekje gebracht aan een kinderafdeling van een ziekenhuis. Wat een leuk en opbeurend uitje had moeten zijn voor zowel patiëntjes als voetballers liep uit op een waar fiasco.

“Bij aankomst voelden we al dat onze aanwezigheid niet heel erg gewenst was”, zo begint Rens van Eijden. “We wilden ballonnen en vlaggetjes met NEC-logo uitdelen, maar geen van de kinderen wilde het aannemen. Toen Jeffrey (Leiwakabessy, red.) per ongeluk op een zuurstofslang ging staan sloeg de sfeer definitief om”, zo gaat de verdediger van NEC verder.

“Hals over kop hebben we de afdeling toen moeten verlaten. Achteraf gezien hadden we ook beter moeten opletten. Dat het beddengoed en de pyjama’s overwegend geel-zwart waren was natuurlijk al een teken aan de wand.”

Om het geheel toch positief af te sluiten zal NEC foto’s op de website plaatsen van een geënsceneerd bezoek waar jeugdspelertjes van de Nijmeegse club zich voordoen als patiëntjes en de ballonnen en vlaggetjes met een brede glimlach in ontvangst nemen.

Geef een reactie