heitinga

Johnny Heitinga moet buitenbeentjes weerbaarder maken


Ondanks zijn rentree, dat een aaneenschakeling van teleurstellingen bleek te zijn, heeft Ajax kenbaar gemaakt nogmaals gebruik te willen maken van de diensten van Johnny Heitinga. De routinier zal gedurende de zwangerschapsverlof van mevrouw Wientjes-Stoop ingezet worden als plaatsvervangend individuele jeugdgeleider en zal zijn ervaringsdeskundigheid aanwenden om jongens die langdurig buiten de selectie vallen intensief te begeleiden. De in Alphen aan den Rijn geboren oud-voetballer moet ervoor zorgen dat de buitenbeentjes weerbaarder worden en ze leren omgaan met het verdriet en de frustraties die gepaard gaan met het niet halen van de selectie.
Zodra mevrouw Wientjes-Stoop weer terugkeert van haar verlof zal de oud-verdediger weer genoegen moeten nemen met een plek op de bank.

Geef een reactie