Joël Veltman

Pissige Veltman vestigt hoop op nieuwe coach na uitglijder


Aanvoerder Joël Veltman vindt dat Ajax tegen Roda JC (2-2) terecht heeft gefaald en hoopt dat een nieuwe coach de problemen kan oplossen.

In de 92ste minuut maakte Maecky Ngombo namens Roda JC uit een corner gelijk. Tegenover FOX Sports liet de gelegenheidsaanvoerder weten hier erg pissig om te zijn. “Als ik zie wat er na die 0-2 van ons allemaal fout gaat, dan ben ik daar pissig over.”

“Ik weet zeker dat we genoeg kwaliteit in de selectie hebben. Dat moet er een keer uit gaan komen”, zo reageerde Veltman verbeten. Hij hoopt dat Ajax nog deze winter een nieuwe coach aantrekt. “We hebben natuurlijk met De Boer al een coach in huis en ook Bergkamp en Spijkerman zouden het op die plek kunnen, maar Ajax heeft een complete coach nodig. Eentje die ons niet alleen dingen leert, maar ook inspireert, uitfoetert, dirigeert en looft. “We zijn met het gehele team druk bezig om die nieuwe, complete coach te vinden. Het zou fijn zijn als die snel komt, zodat het roer eindelijk om kan.”

Geef een reactie