Tete

Extra operatie voor Tete


Deze week is Ajacied Kenny Tete met succes geopereerd aan zijn rechterenkel, nadat hij zijn enkelband scheurde in het duel met Vitesse (1-0) van afgelopen weekend. Aan de twee uur durende operatie heeft de 20-jarige rechtsback niet alleen een voet in het gips over gehouden, maar ook nog twee hechtingen in zijn gezicht. De dienstdoende arts constateerde namelijk voor de operatie een bijzonder grote mond bij de jonge verdediger, en heeft dit via een extra operatie gecorrigeerd. Volgens de arts zou Tete herhaaldelijk “ik verdien miljoenen en jij bent een kankerlijer” geschreeuwd hebben tegen verscheidene patiënten op de afdeling Medische Oncologie van het VU Medisch centrum in Amsterdam. Na spoed overleg met een bevriende orthodontist besloot de arts dat dit niet door de beugel kon en heeft hij zijn team op de hoogte gebracht over het uitvoeren van de extra ingreep tijdens de enkeloperatie. De Ajacied zal de komende tien tot twaalf weken niet in actie kunnen komen.

Geef een reactie