cid202924_WangVI09_1180_580x310

‘Hui Wang wil van ADO Den Haag af’


Hui Wang, de grote man achter United Vansen International Sport, zou dit seizoen 3,7 miljoen euro investeren in ADO Den Haag, maar het begint er sterk op te lijken dat hij hier vanaf ziet. Volgens insiders komt dit omdat het eindelijk goed tot hem doorgedrongen is dat het geld dat hij in de club steekt – en dus niet meer op zijn ING-spaarrekening heeft staan – hem geen rentepunten oplevert. “Meneer Wang is dol op de rentepuntenconstructie. Elke maand krijgt hij een flinke bult rentepunten toebedeeld waar hij dankbaar gebruik van maakt door ze te verzilveren voor kortingen op etentjes met zijn vrouw of dagjes naturisten-wellness met mij”, zo vertelt Tai Ping Ho, een vrouwelijke zakenpartner van de Chinees.
Henk Fraser, de trainer van de Haagse club, ziet de bui al hangen. “Als Wang stopt met zijn financiĆ«le injecties dan kan ik fluiten naar mijn bonus. De enige manier om Wang op andere gedachten te brengen is door hem gewoon eerlijk te vertellen dat het hele rentepuntengedoe van de ING je reinste kolder is en zelfs heel erg naar oplichting riekt. Elke zelfrespecterende consument ziet binnen een paar clicks dat andere sites hetzelfde aanbieden voor een lagere prijs”, zo concludeert de coach.

Geef een reactie