florentino_perez

‘Real Madrid probeert transferverbod te omzeilen’


Real Madrid is allerminst blij met het dreigende transferverbod en heeft het plan opgevat de FIFA-regels op vernuftige wijze naar hun hand te zetten. De Spaanse voetbalclub denkt zo de tijd dat het verbod van kracht is zonder kleerscheuren door te komen.
“Op dit moment heb ik een team van juristen laten uitzoeken wat de mogelijkheden zijn om ons team toch van versterkingen te kunnen voorzien in de tijd dat het transferverbod geldt”, zo doet voorzitter Florentino Pérez uit de doeken. “We zullen ons gelijk al aan het verbod comformeren, zodat we kunnen wennen aan de aankomende barre omstandigheden. Onze financieel directeur heeft het zichtbaar moeilijk met de nieuwe reglementen, omdat het een geboren verkwister is. Ik heb al gezien dat hij nu via andere wegen het geld over de balk probeert te smijten”, zegt de voorzitter van Real Madrid minzaam.

“Hij heeft al regelmatig grote sommen geld overgemaakt naar Afrikaanse internetoplichters, en zet ook steevast in bij Unibet op een basisplaats voor Kâzım-Richards bij Feyenoord”, zo onthult Pérez. “Hij heeft ons zelfs weten te overtuigen om voortaan al onze boodschappen bij Eko Plaza te doen, en dat is heus niet omdat hij zo betrokken is bij het milieu en het dierenwelzijn”, zo gaat de voorzitter van de Koninklijke verder.

“Ik hoop dat onze financieel directeur zichzelf nog even kan bedwingen, want onze juristen hebben al aangegeven, dat er misschien toch een manier is om legaal geld uit te kunnen geven aan spelers”, zo gaat Pérez verder. “Het zou namelijk wel mogelijk zijn, om onder contract voetbalschoenen aan te schaffen en in het contract te laten opnemen dat een bepaalde voetballer er zorg voor draagt dat de voetbalschoenen zich gedurende negentig minuten bewegen over een veld naar keuze”, zo onthult voorzitter Pérez. “Het is nog niet honderd procent zeker, maar veelbelovend is het wel”, zo concludeert hij.

Geef een reactie