Gérard de Nooijer

Gérard de Nooijer heeft de pik op Twitter


Gérard de Nooijer staat stijf van de spanning nu een foto van zijn edele delen is verschenen op Twitter. De Nooijer kroop terug in zijn schulp na de blunder. De nieuwe trainer van FC Dordrecht neemt het stokje over van Harry van den Ham, van wie hij sinds 2013 de rechterhand was.

Als jarenlang trouw lid van de staf was De Nooijer de gedoodverfde kandidaat om Van den Ham, die kampt met gezondheidsproblemen, te vervangen. “De Nooijer staat als een huis en heeft laten zien ballen te tonen”, zo werd over de oud-Heerenveen-speler gesproken. “Hij komt mooi op tijd en moet niks hebben van slap lullen in de kleedkamer. Ook van een bal breed leggen moet hij niks hebben.”

“Ik ben misschien als trainer nog een kleintje in de Jupiler League, maar ik kan zeker nog verder groeien”, zo liet De Nooijer eerder weten op de clubwebsite.

Geef een reactie