Jeroen Verhoeven

Verhoeven als kind in snoepwinkel na profcontract Volendam


Jeroen Verhoeven heeft bij FC Volendam een profcontract getekend tot het eind van het seizoen. De keeper gaat naar verluidt 16 pizza’s per maand verdienen. In eerste instantie wilde de 35-jarige routinier een proeftijd van een jaar, maar daar ging de club niet in mee.

Bang voor concurrentie of scheve ogen bij de huidige keepers van Volendam is Verhoeven niet. Hij keepte immers in de eerste seizoenshelft al op amateurbasis bij de Noord-Hollandse club. “Ik kan prima met Verhulst en Van Stappershoef door één deur. Maar dat komt ook omdat ik nog niet ontbeten heb.” 

Het profcontract van Verhoeven is bij een deel van de achterban van FC Volendam zwaar op de maag gevallen. De harde kern heeft al aangegeven bij de eerst volgende thuiswedstrijd bananen op het veld te gooien en snackbargeluiden te maken. “Ik heb mijn buik vol van al die flauwe voedselgrapjes”, zo liet Verhoeven desgevraagd weten.

Geef een reactie