Kazim Richards

Kazim-Richards: “Ik ben verkeerd begrepen”


Colin Kâzım-Richards claimt dat miscommunicatie ten grondslag lag aan zijn verwijdering uit de Feyenoord-selectie. De grillige aanvaller werd door trainer Van Bronckhorst uit het team gezet nadat hij een journalist zou hebben bedreigd. Volgens Kazim berust dit op een misverstand.

“Ja, het klopt dat ik heb gezegd dat ‘ie neer zou gaan. Maar dat was puur om hem te waarschuwen. Nadat hij me wat pittige vragen had gesteld, liep de journalist weg. Hij zag alleen niet dat er een bananenschil lag. Ik riep toen: ‘Kijk maar uit, jochie, want je gaat neer!'”

“Toen keek hij me angstig aan en liep hij snel een andere kant op. Maar daar was net geboend, dus ik waarschuwde hem weer: ‘je gaat neer!’ Hij wist niet hoe snel hij weg moest, joh!”

Ook de geruchten dat Kazim ontevreden is met een reserverol ontkent hij niet. “Normaal hebben we 4-laags, maar die reserverollen zijn van dat goedkope grijze schuurpapier. Daar voel ik me te goed voor ja, maar ik ben echt niet de enige.”

En wat betreft zijn ontevredenheid over telkens op de bank moeten zitten, was Kazim kort: “Mijn vrouw en ik hebben net twee dure designstoelen laten importeren. Ik heb dus eens tijdens de lunch in de Kuip laten vallen dat ik liever niet meer op de bank zit.”

Geef een reactie