Kerst

Peter Bosz: “Gino thuis niet welkom tijdens de feestdagen”


Het ziet er naar uit dat Gino Bosz een eenzame kerst tegemoet gaat. Afgelopen zondag wist de 22-jarige verdediger van Heracles nog de feestvreugde over zich heen te roepen door een 1-1 stand in eigen huis om te zetten naar een overwinning in de laatste minuut. Met een prachtige treffer schoot de Apeldoornse voetballer Heracles in de slotseconde naar een overwinning tegen FC Groningen. Dit tot groot verdriet van zijn vader, Peter Bosz, die trainer is bij Vitesse.

Door de drie punten staat de Almelose club nu vierde, precies één plek boven de club van zijn vader. Omdat afgelopen weekeinde tevens het laatste weekend met eredivisievoetbal was voor de winterstop zal dit de komende weken ook zo blijven, dit tot zeer groot ongenoegen van Peter Bosz. “Ik vind het zeer betreurenswaardig om zo vernederd te worden door je bloedeigen zoon. Totaal onsportief. Hij had het ook niet kunnen doen. En dan nog te bedenken dat hij dankzij mij zijn debuut maakte op het hoogste niveau bij Vitesse. Het gaat er gewoonweg niet in bij mij”, zo laat Bosz ons verbouwereerd weten. Ook ex-vrouw Annette, moeder van Gino, laat merken erg teleurgesteld te zijn in haar zoon. “Sonny (de oudere broer van Gino, red.) die zou zoiets nooit gedaan hebben. Hij voetbalt dan ook bij AGOVV, dus hij zou het sowieso nooit gedaan hebben, maar daar gaat het niet om. We voelen ons behoorlijk genaaid!”.

Mocht Gino de komende dagen zijn excuses aanbieden aan zijn vader en alle fans van Vitesse dan wil de familie Bosz best de deur weer voor hem open zetten, maar tot die tijd is hij niet welkom.

Geef een reactie