louis

Van Gaal heeft nog meer tips voor criticaster Neville


Gary Neville gaat binnenkort aan de slag als trainer van Valencia en geldt als een groot afkammer van de Manchester United-oefenmeester. De Nederlandse manager is niet rancuneus en laat voor de camera’s van de NOS weten nog wel een paar tips voor de aanstaande trainer van Valencia te hebben.

“Ik ben, zoals jullie allemaal weten, een  behoorlijke tijd actief geweest in Spanje en dan heb ik het niet alleen over voetbal. Ik was buiten het veld minstens zo succesvol als binnen het veld en heb meer veroverd dan alleen maar wat landstitels”, stelde de Nederlandse trainer met een knipoog.

“Ik heb nog wel wat tips voor Gary als hij wat succesjes wil boeken bij de Spaanse dames. Hou bijvoorbeeld de kritiek op haar familie – die je vanzelfsprekend hebt –  voor je, en behandel haar moeder zoals je haarzelf zou behandelen. Om de familiebanden warm te houden kan je haar moeder wel gerust een welgemeende tik op haar billen geven, als ze even niet oplet”, predikte Van Gaal. “Verwacht ook niet teveel actie op je eerste afspraakje als je niet voluit Aloysius Paulus Maria van Gaal heet”, lachte de geboren Amsterdammer, terwijl hij door zijn grijze haar strijkt. “En nog een belangrijke weetje is dat je haar nooit openlijk moet vergelijken met een andere scharrel. Spaanse vrouwen kunnen erg jaloers zijn. Een naaldhak vol op je slaap laat lelijke littekens achter”, zo besloot de succestrainer, terwijl hij triomfantelijk naar de zijkant van zijn voorhoofd wees.

Geef een reactie