gudelj_facebook_3

Gudelj houdt echt héél veel van Ajax


Nemanja Gudelj lijkt veel blijer te zijn met zijn transfer naar Ajax dan van tevoren werd gedacht. De Serviër kwam in juli dit jaar over van Ajax en werd gelijk gezien als een belangrijke en waardevolle speler voor de Amsterdammers. Waar niemand echter op had gerekend is dat de middenvelder zó blij zou zijn met de transfer.

Volgens clubinsiders begint de affectie van Gudelj jegens Ajax ziekelijke vormen aan te nemen. “Oké, Ajax is een mooie club. Dat vinden we allemaal. Maar Nemanja begint nu zwaar te overdrijven”, zo vertelt de anonieme bron. “Het begint ’s morgens vroeg al. Komt ‘ie op de club, gaat ‘ie een of ander Ajax-matje uitrollen en begint hij te bidden richting een beeld van Cruijff dat we hebben. Gaat ‘ie in het Nederlands én in het Servisch het Ajax-clublied zingen.”

“Dat doet ie zo’n vijf keer per dag en bijna net zo vaak vraagt hij aan De Boer toestemming om diens beeltenis te gebruiken voor een nieuwe tattoo op zijn been. De Boer weigert natuurlijk, maar Nemanja blijft maar doorgaan.”

Navraag bij Nemanja leverde niks op, maar onze redactie heeft wel enkele verontrustende Facebook-statussen gevonden van Gudelj. We wensen de club veel sterkte en wijsheid toe.

gudelj_facebook_1

gudelj_facebook_2

gudelj_facebook_3

Geef een reactie